IMG_0891.jpg

Na mijn schooltijd en studies mechanica kwam ik tot de conclusie dat mechanica zelf niet helemaal mijn ding was. Zo ging ik op zoek naar nieuwe uitdaging. Deze zoektocht kwam in stroomversnelling op aanraden van mijn ouders. Als zaakvoerders van een bedden-en textielzaak zagen ze me graag in de richting van textielontwerp, creatie en ambacht. 

Toen ik de kans kreeg om in Rotterdam een opleiding herstofferen te volgen nam ik deze dan ook met beide handen aan. Tijdens mijn stageperiode kon ik het herstofferen eindelijk in de praktijk omzetten en kreeg ik de stiel volledig onder de knie. 

Op 21-jarige leeftijd begon het te kriebelen. Nachtergaele Herstofferen werd een feit. Als jonge zelfstandige ging ik van start in een klein atelier in het centrum van Waregem. 

In 2007 was er nood aan een ruimer pand en verhuisden met ons atelier naar Anzegem. Daar kon Nachtergaele herstofferen verder uitgebouwd worden tot hoe het nu is.  Met een eigen naaiafdeling en eigen mousse-snijmachine kunnen we onze ambacht volledig in-house uitvoeren. De volledige ambacht van het herstofferen wordt van A tot Z in ons atelier uitgevoerd. 

Tot op vandaag haal ik nog steeds heel veel voldoening uit al mijn stoffeer opdrachten. De liefde voor het vak is er alleen maar groter op geworden. 

Ondertussen krijg ik ook hulp en ondersteuning van mijn echtgenote Patricia. Zij neemt een deel van de administratie voor haar rekening. Zo zorgen we voor een persoonlijke aanpak, optimale service en een perfecte dienstverlening. 

NACHTERG - 32.jpeg

Groeten Stijn

NACHTERG - 14.jpeg